Reizen

3 op reis Colombia afleveringen

Colombia is een prachtig land in Zuid-Amerika dat bekend staat om zijn rijke cultuur, adembenemende landschappen en levendige steden. Het is dan ook geen verrassing dat het populaire reisprogramma “3 op reis” ervoor heeft gekozen om Colombia als bestemming te verkennen. In dit artikel zullen we de verschillende afleveringen van “3 op reis” in Colombia bespreken en de hoogtepunten van elke aflevering benadrukken.

Aflevering 1: Bogotá

De eerste aflevering van “3 op reis” in Colombia begint in de bruisende hoofdstad Bogotá. Presentator Chris Zegers neemt de kijkers mee op een ontdekkingstocht door de stad en laat hen kennismaken met de rijke geschiedenis en cultuur. Hij bezoekt het historische centrum van de stad, La Candelaria, waar hij de kleurrijke straten verkent en geniet van de lokale keuken. Daarnaast brengt hij een bezoek aan het beroemde Museo del Oro, waar hij meer te weten komt over de oude beschavingen die ooit in Colombia hebben geleefd.

Naast het verkennen van de stad, maakt Chris ook een uitstapje naar de omliggende natuur. Hij reist naar de bergen van Monserrate, waar hij een adembenemend uitzicht over de stad heeft. Ook brengt hij een bezoek aan de beroemde zoutkathedraal van Zipaquirá, een unieke ondergrondse kerk die volledig uit zout is gehouwen.

Aflevering 2: Cartagena

In de tweede aflevering van “3 op reis” in Colombia verkent presentatrice Geraldine Kemper de prachtige kuststad Cartagena. Ze begint haar avontuur in de kleurrijke wijk Getsemaní, waar ze de levendige straten verkent en geniet van de lokale muziek en dans. Geraldine bezoekt ook het beroemde fort van San Felipe de Barajas, een historisch monument dat een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Cartagena.

Daarnaast maakt Geraldine een boottocht naar de Rosario-eilanden, een paradijselijke archipel voor de kust van Cartagena. Hier kan ze genieten van de prachtige stranden, snorkelen in het heldere water en kennismaken met de lokale bevolking. Ook brengt ze een bezoek aan het nabijgelegen Playa Blanca, een van de mooiste stranden van Colombia.

Aflevering 3: Medellín

De derde aflevering van “3 op reis” in Colombia speelt zich af in de bruisende stad Medellín. Presentator Maurice Lede neemt de kijkers mee op een ontdekkingstocht door deze moderne stad, die bekend staat om zijn innovatieve stadsplanning en levendige cultuur. Maurice begint zijn avontuur in de wijk Comuna 13, waar hij meer te weten komt over de transformatie die de stad heeft ondergaan na jaren van geweld.

Daarnaast bezoekt Maurice het beroemde Museo de Antioquia, waar hij kennismaakt met de kunstwerken van de beroemde Colombiaanse kunstenaar Fernando Botero. Ook maakt hij een ritje met de kabelbaan naar de heuveltoppen van Medellín, waar hij een adembenemend uitzicht over de stad heeft.

Conclusie

De afleveringen van “3 op reis” in Colombia bieden een fascinerende inkijk in de diversiteit en schoonheid van dit prachtige land. Van de bruisende straten van Bogotá tot de idyllische stranden van Cartagena en de moderne stad Medellín, elke aflevering laat zien dat Colombia een bestemming is die voor iedere reiziger iets te bieden heeft.

Of je nu geïnteresseerd bent in de rijke geschiedenis en cultuur, de adembenemende natuur of de bruisende steden, Colombia heeft het allemaal. De afleveringen van “3 op reis” in Colombia zijn dan ook een absolute aanrader voor iedereen die dit prachtige land wil verkennen.

You may also like...