Reizen

3 op reis backpack Colombia

Colombia is een prachtig land in Zuid-Amerika dat steeds populairder wordt onder backpackers. Het programma 3 op reis heeft Colombia ook ontdekt en heeft er zelfs een speciale aflevering aan gewijd: 3 op reis backpack Colombia. In deze aflevering verkennen de presentatoren het land met een backpack op hun rug, op zoek naar avontuur, cultuur en natuur. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de hoogtepunten van deze aflevering en waarom Colombia een geweldige bestemming is voor backpackers.

Hoogtepunten van 3 op reis backpack Colombia

Tijdens de aflevering van 3 op reis backpack Colombia bezoeken de presentatoren verschillende prachtige plekken in het land. Een van de hoogtepunten is de stad Cartagena, een historische stad aan de Caribische kust. De kleurrijke straten, koloniale architectuur en levendige sfeer maken Cartagena een must-visit bestemming. De presentatoren verkennen de stad te voet en ontdekken de vele verborgen plekjes.

Een ander hoogtepunt van de aflevering is de Cocora-vallei, gelegen in het hart van de koffieregio van Colombia. Deze vallei staat bekend om zijn indrukwekkende waxpalmen, de nationale boom van Colombia. De presentatoren maken een prachtige wandeling door de vallei en genieten van het adembenemende uitzicht op de hoge palmbomen en groene heuvels.

Daarnaast bezoeken de presentatoren ook de stad Medellín, ooit berucht als de thuisbasis van drugsbaron Pablo Escobar. Tegenwoordig is Medellín echter een bruisende stad vol leven en cultuur. De presentatoren verkennen de stad per fiets en ontdekken de vele kleurrijke straatkunstwerken die de stad sieren.

Waarom Colombia een geweldige bestemming is voor backpackers

Colombia is de perfecte bestemming voor backpackers vanwege de diversiteit aan landschappen, de vriendelijke bevolking en de betaalbaarheid. Het land heeft prachtige stranden, indrukwekkende bergen, weelderige jungles en levendige steden. Backpackers kunnen genieten van avontuurlijke activiteiten zoals wandelen, raften en paragliden, maar ook ontspannen op de idyllische stranden aan de Caribische kust.

Daarnaast staat Colombia bekend om zijn gastvrije bevolking. Colombianen zijn vriendelijk, behulpzaam en trots op hun land. Ze verwelkomen backpackers met open armen en delen graag hun cultuur en tradities. Dit maakt het reizen door Colombia extra bijzonder en zorgt voor onvergetelijke ontmoetingen.

Tot slot is Colombia ook een betaalbare bestemming voor backpackers. Accommodatie, eten en transport zijn over het algemeen goedkoop in vergelijking met andere landen in Zuid-Amerika. Dit maakt het mogelijk om langer te reizen en meer van het land te ontdekken zonder je zorgen te maken over je budget.

Conclusie

De aflevering 3 op reis backpack Colombia laat zien dat Colombia een geweldige bestemming is voor backpackers. Met zijn diverse landschappen, vriendelijke bevolking en betaalbaarheid heeft het land alles wat een backpacker zoekt. Of je nu wilt genieten van prachtige stranden, avontuurlijke activiteiten wilt ondernemen of wilt kennismaken met de rijke cultuur, Colombia heeft het allemaal. Dus pak je backpack en ga op avontuur in dit prachtige land!

You may also like...